-->

Nuet som blir då och som snart är glömtNu var det längesedan! Satt inne och läste lite andra bloggar nu på kvällen och fick lust att göra ett inlägg själv. Var jättelängesedan och jag vet inte riktigt varför det inte har blivit av, har varit skönt att inte behövt brytt mig om att skriva något på ett tag. Riktigt skönt.
Det kanske har varit fullt upp ändå? Sista veckorna i skolan, Mopedkurs, Examen, allt möjligt. Nu undersommarlovet blir det så mycket mer tid över, självklart ska jag utnyttja så mycket tid som möjligt åt att vara utomhus nu när sommaren äntligen är här. Men jag kan ju inte säga att det inte kommer bli stunder när jag sitter inne framför datorn och inte riktigt vet vad jag ska hitta på, för det kommer det. Men nog borde jag hinna med att skriva här lite mer nu under lovet. 

Kan berätta att dom här två bilderna togs innan examen, har fyra till som jag tänkte visa imorgon. Sen har jag förmodligen lite mer på lager som jag skulle kunna visa lite utav. Inte vet jag, studenten, lite utav veckan som varit, kanske någon mer ifrån Thailand, vi får se.

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Design av Maja Sörensen - http://fotogeniquee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback