-->

Thailand - Rayong Beach

 


Thailand - Rayong Beach
Dom här två bilderna är ifrån sista veckan i Thailand. Tagna på Rayong Beach, jättefint, klart och rent vatten var det där. På många andra ställen är det ju lite smutsigare. Jag menar inte att det är skitigt så att det är ofrächt att bada där, jag menar bara att det inte är lika rent. Men det här var iallafall en fin strand. Eller ja, om man jämför med Phuket och Phi Phi Island kanske det till och med är finare där, det är det förmodligen. Men om man jämför med de andra platserna vi var på nu så var det en av de bättre. 
 
 
Men om jag går tillbaka till att skriva om Raying Beach nu då, som jag redan har sagt runt tusen gånger i det här inlägget nu så tyckte jag verkligen om det stranden. Och till skillnad från många andra så var det inte en massa försäljare som kom och gick förbi hela tiden. På många andra ställen kommer människor och försöker sälja mat, leksaker, baddynor, kläder, armband, halsband, allt möjligt. Människor som kommer ridandes på hästar och tjänar pengar på att sälja "ridturer" på stranden. Här var det inget sådant, okej, de som man hyrde solstolen av kom ju någon gång och frågade om man ville beställa något att äta. Men så länge det inte går till överdrift så klagar jag inte. 
 
Nu medans jag satt och skrev klart det här inlägget tänkte jag att jag kanske skulle kunna ta och beskriva stränderna vi var på och jämföra dom lite. Skulle kunna göra ett inlägg, lite längre, ungefär som det här, 2 fredagar till framöver. Fler bilder ifrån dessa inlägg kommer att komma upp, till exelmpel några fler liknande den mittersta (svartvita) bilden i detta inlägg.
 
Thailand - Rayong Beach

Nästa Fredag: Thailand - Cha Am Beach

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Design av Maja Sörensen - http://fotogeniquee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback